Therapeutische Massage - vooruwwelzijn-nl

Ga naar de inhoud

Therapeutische Massage

Therapeutische Massage

Het doel van de manuele therapeutische massage is zowel preventief gericht als ook om de lichaamsfuncties te normaliseren.
Door regelmatige behandeling wordt de weerstand verhoogd en de lymfecirculatie verbeterd en vindt een betere doorbloeding plaats.
De massage wordt afgestemd op de specifieke klachten. Deze zullen verminderen, tevens worden het immuunsysteem en de stofwisseling geactiveerd.
Door regelmatige toepassing van de therapie worden de functies hersteld en de weerstand verhoogd en blijft het lichaam in balans.

Bij ieder bezoek dient u mee te brengen: 2 badhanddoeken en 1 laken (voor de massage).
Duur van de behandeling: 60 minuten.

Natuurlijke oliën:
In de praktijk wordt uitsluitend gebruik gemaakt van natuurlijke oliën, welke bij de behandeling zijn inbegrepen.
Op uw verzoek wordt de door uw meegebrachte olie gebruikt.

Deelmassages manueel

1. Bindweefselmassage

Met bindweefselmassage worden pijnlijke schouders, een ‘stijve nek’ of een gevoelige onderrug behandeld. De dieptemassage bereikt de diepere spierlagen, waardoor een betere doorbloeding zorgt voor de stijging van de huidtemperatuur en gifstoffen worden afgevoerd. De intensieve behandeling bevordert het zelfherstellend vermogen van het lichaam.
Het toepassen van bindweefselmassage bij cellulitus geeft goede resultaten bij toepassing van minimaal twaalf behandelingen achtereen.

Duur behandeling manuele massage: 60 minuten.

2. Ontspanningsmassage

Een volledige ontspanningsmassage maakt pezen, gewrichten en de spieren soepeler, stimuleert de afvoer van het lymfevocht waardoor ook afvalstoffen en giftige stoffen het lichaam sneller verlaten.

Duur behandeling manuele massage: 60 minuten.

3. Rugmassage of massage van de benen

Onze rugmassage of massage van de benen is een combinatie van verschillende massagetechnieken. Vastzittende spieren worden soepel gemaakt, waardoor een betere doorbloeding wordt bevorderd.

Duur behandeling: 30 minuten.

Terug naar de inhoud